Loading...

Chandelier Christmas Eve Gala: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για το Πρόγραμμα Υποτροφιών

 

Chandelier Christmas Eve Gala

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για το Πρόγραμμα Υποτροφιών


Ο Σύλλογος Αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων του Κολλεγίου και με την υποστήριξη του Συλλόγου Αποφοίτων του ACT (American College of Thessaloniki) γιόρτασαν την Παραμονή Χριστουγέννων διοργανώνοντας μια ξεχωριστή βραδιά το Chandelier Christmas Eve Gala στο στολισμένο Porto Palace.

Η εορταστική εκδήλωση είχε ως στόχο την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου Ανατόλια, μία ακόμη έμπρακτη απόδειξη της υποστήριξης που δείχνουν οι Σύλλογοι Αποφοίτων και Φίλων στο έργο του εκπαιδευτικού οργανισμού. Απόφοιτοι, γονείς και φίλοι στήριξαν με την παρουσία τους τον σκοπό της εκδήλωσης δημιουργώντας μια μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα και ανταλλάσσοντας ευχές για μια όμορφη, δημιουργική και γεμάτη επιτυχίες χρονιά.

Μέγας χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρία «Από τα περιβόλια του Βεζύρογλου», χορηγοί η «ELVIAL» και «Άλλαντα Πασσιάς», υποστηρικτές οι «Οικονόμου Πλαστική Χειρουργική», «Rhetor Law Firm» και «Στάγκος Άνθη Φυτά». Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το Κοσμοράδιο 95,1», «Plus Radio 102,6», «Radio More 103» και «Polis Free Press». Σημαντική ήταν και η υποστήριξη και η συμβολή του ξενοδοχείου “Porto Palace” στην επιτυχία της βραδιάς. Ο dj Χρήστος Χουχουλιδάκης και ο guest dj Ρένος Παρασκάκης από τον χορηγό επικοινωνίας Radio More 103 έντυσαν μουσικά τη βραδιά διατηρώντας το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

 
Chandelier Christmas Eve Gala
 

Share